duminică, 16 august 2009

Machiajul buzelor subtiri


Bianca mi-a trimis o fotografie si urmatorul mesaj: "As avea nevoie de putin ajutor. In primul rand nu stiu ce nuanta sa folosesc pentru buze...dupa cum se poate observa si in poza am buzele subtiri. As dori un machiaj de vara deoarece nu sunt sigura ce culori sa folosesc, sa mi se potriveasca."

Raspuns Whisper Make-up Moments: In orice machiaj trebuie sa fie un echilibru. Pentru machiajul de vara recomand culori vii din gama lila, roz, bleo, dar si nuante calde: piersica, auriu, oranj. Nu uita sa iti pui in evidenta ochii cu un creion negru sau un tus aplicat doar pe pleoapa superioara. In cazul tau, trebuie acordata o atentie deosebita buzelor, intrucat acestea sunt subtiri si putin evidente natural.

Astfel, pentru machiajul buzelor subtiri recomand:

1. Hidrateaza buzele.

2. Aplica pe buze un strat subtire de fond de ten.

3. Pentru a realiza iluzia unor buze mai pline, mai senzuale, conturul buzelor este foarte important. Traseaza cu un creion - in nuanta buzelor tale sau a rujului pe care vrei sa il aplici - un contur care sa depaseasca usor in exterior conturul natural al buzelor. Hint: Un contur usor al buzei superioare cu un creion alb, moale aduce un plus de volum!

4. Alege un ruj in culori deschise si lucioase; cele inchise si mate iti vor subtia buzele si mai mult. Daca alegi totusi un ruj mat, atunci "ajuta-l" cu un gloss aplicat doar pe mijlocul buzelor sau cu putin fard sidefat, aplicat discret.

5. Aplica rujul, incepand din mijlocul buzelor catre extremitati.

6. Un gloss transparent pe toata suprafata buzelor le va face sa apara mai pline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare