sâmbătă, 12 septembrie 2009

Asa DA si asa NU in machiaj

Asa DA:
- testati de fiecare data orice produs de make-up ati cumpara; fondul de ten testati-l direct pe ten, nu pe mana, pentru ca asa veti sesiza cel mai bine ce nuanta vi se potriveste perfect!
- experimentati diverse nuante in machiajul ochilor, asa veti realiza care vi se potriveste cel mai bine!
- incepeti aplicarea machiajului, doar atunci cand v-ati asigurat ca tenul dvs este perfect curat!
- lumina este prietenul dumneavoastra, atunci cand va machiati; retineti ca lumina naturala este cea care va arata machiajul cel mai bine!
- machiajul in culori complementare poate fi seducator, aveti grija sa mixati nuantele foarte bine, pentru un look profi!
- folositi pudra pentru a fixa machiajul si pentru a elimina acel aspect lucios al fetei.
Asa NU:
- nu folositi un ruj mai deschis la nuanta impreuna cu un contur de buze realizat cu un creion cu mult mai inchis! Veti aparea artificiala, chiar vulgara!
- nu folositi farduri glamour, stralucitoare daca aveti riduri; astfel de farduri nu fac altceva decat sa capteze lumina, deci sa atraga atentia si mai mult asupra problemelor dvs!
- demachiati-va intotdeauna seara, inainte de culcare, chiar daca nu ati folosit decat un simplu rimel sau un creion dermatograf!
- nu folositi negru si culori inchise, daca aveti ochii mici si / sau afundati in orbite; negru micsoreaza si adanceste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare