miercuri, 23 septembrie 2009

Make-up de seara, ocazie, party pentru brunete

Pentru persoanele cu parul saten inchis sau negru si posesoare in acelasi timp a unui ten inchis la culoare este destul de usor sa gaseasca nuante care sa li se potriveasca. Totusi, sunt unele culori care le evidentiaza mai bine trasaturile.
  • Demachiere, hidratare.
  • Este necesar un fond de ten care sa se potriveasca nuantei tenului dvs.
  • Fardurile de ochi in nuante naturale - precum maro, ciocolata, bejurile - li se potrivesc brunetelor. Totusi, pentru un machiaj mai deosebit, pentru o ocazie, un party, alegeti nuante precum violet, albastru, pruna, lavanda, griuri - smokey eyes, verde intens, auriu sau roz, toate acestea in varianta lor glamour, nu mata!
  • Se vorbeste deseori de fantasticul ruj rosu. Desigur, este foarte feminin, sexy si cu siguranta nu va lasa sa treceti neobservate! Totusi, tonalitatea de rosu trebuie aleasa cu grija; recomand un rosu cat mai natural, insa intens. Daca alegeti farduri in culori neutre precum marourile, bejurile, atunci mizati pe farmecul unui ruj maro-roz sau coral.
  • Dermatograf si mascara negru.
  • Blush-ul va fi in nuante de teracota, trandafiriu sau bronz.
P.S. Daca aveti ochii mari, alegeti un machiaj de tip arabic look. Urmariti tutorialul de mai jos, pentru inspiratie.



Si un machiaj in combinatia coral - umbre gri si negre poate fi foarte provocator pentru o seara deosebita. Enjoy the next tutorial:



De asemenea, un machiaj in combinatia auriu - maro - ciocolata este potrivit mai ales brunetelor si satenelor cu ochii caprui. Iata si un exemplu:

2 comentarii:

  1. ma numesc ciontu liviana angela si am sa iti pun o intrebare: cum pot sa ma fardez la o nunta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua Angela,

    Pentru participarea la un astfel de eveniment, mai intai trebuie sa ne alegem rochia, pantofii, accesoriile, iar in funtie de acestea, dar si de trasaturile noastre personale, hotaram ce machiaj abordam.

    Ca regula generala, iti recomand sa folosesti farduri glamour(auriul este la moda) si neaparat mascara.

    RăspundețiȘtergere

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare