joi, 1 octombrie 2009

Masca din fructe in functie de tipul de piele - Masti "home made"

Masca faciala pe care o alegeti va depinde de tipului de piele.

Mastile de curatare profunda sunt adaptate tipului gras de piele. Ele scot uleiul in exces din piele si elimina reziduurile. Aceste masti de curatare deschid porii blocati de grasimea in exces, precum si de celulele moarte ale pielii. De asemenea, acestea ajuta la reducerea formarii punctelor negre si de a imbunatati textura pielii.

Mastile hidratante sunt specifice tipului de piele uscata. Tipurile de piele uscata duc lipsa de grasime, iar aceste masti  hidrateaza pielea si au rolul de a  preveni formarea ridurilor. De obicei, astfel de masti se realizeaza din miere, germeni de grau, alte extracte de plante care să ofere hranire pielii.

Masti generale. Ele ajută la imbunatatirea circulatiei sangelui la suprafata pielii, precum si revitalizarea pielii. Aceste tipuri de masti sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, deoarece curata pielea, ajuta in tratarea cicatricilor, depigmentarile provocate de soare.

Sunt usor de preparat, le puteti face singure, acasa, sunt sanatoase...si miros excelent! Sunt mastile din produse naturale, preparate "in the house".

Masca pentru tenul normal
Preparati un amestec dintr-un mar dat prin razatoare sau maruntit la robot, la care adaugati miere de albine. Puneti-o 10 minte la frigider, apoi aplicati-o pe ten. Lasati sa actioneze timp de 30 de minute, apoi clatiti cu apa calduta.

Masca pentru tenul gras
Realizati un piure din: 1/2 castravete, albusul unui ou, o lingurita de suc de lamaie. Lasati la frigider pentru 10 minute. Aplicati amestecul pe tenul dvs si lasati sa actioneze 15 minute.Clatiti cu apa calda, apoi apa rece.

Masca pentru ten uscat
Ulei de ricin + miere de albine + albus de ou. Mixtura de aplica si se metine pe ten 15 minute. Este excelenta si in tinerea departe a ridurilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare