joi, 1 octombrie 2009

Un videoclip ...magic, tonight!



Marius Rozsdas nascut la 11.iunie 1981 in Tg-Mures este cunoscut sub numele de scena Magic, el fiind un compozitor, textier si interpret si abordand stilurile soul, r&b, funck, rap.
1996 marcheaza inceputul carierei sale artistice. Pasiunea pentru muzica “black” respectul si admiratia pentru artistii 2pac,D`angelo,Ginuwine,Tony Toni Tone,Isley Brothers,Smooth au fost factori decisivi in conturarea stilului muzical propriu si unic.
In anul 2004 si-a infiintat propriul studio Magic Production,care i-a adus posibilitatea de a-si realiza muzica si stilul inconfundabil, castigandu-si statutul de artist independent. Lucreaza pentru diversi artisti romani ca si compozitor si este solicitat constant pentru productii ale artistilor straini.
In 2006 realizeaza un featuring cu surorile Liliana si Manuela Fedorca (Elixir) la piesa Iubirea Ta piesa care beneficiaza si de un video clip.
Astazi insa, impreuna cu echipa sa de management si PR, Magic este pregatit pentru lansarea primului sau album official Magic Juice, un titlu extrem de reprezentativ pentru un album si un stil nou, proaspat si actual.
Extrasul de single de pe acest album, piesa Tonight, este pe un segment muzical modern si actual, zona incercata de multi artisti insa putini reusind sa se impuna, nefiind atat de originali cat si pregatiti din punct de vedere muzical ca si Magic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare