duminică, 5 decembrie 2010

Machiaj de seara special: 5 look-uri glamour pentru seara de Anul Nou

Dupa ce ne-am ales rochia cea mai sexy si eleganta, tot ce ramane este o coafura interesanta si un machiaj care sa le incadreze pe toate acestea. Marile companii de cosmetice vin in intampinarea noastra, a femeilor cu produse dintre cele mai minunate.
La Roche - Posay


La Roche - Posay - gene lungi si sexy si o piele perfecta!
Compania se remarca nu neaparat printr-o paleta larga de culori pentru farduri, cat mai ales printr-o inalta calitate a produselor. Printre acestea, fondurile de ten (de exemplu, Unifiance) si rimelul (de exemplu o mascara pentru ochii sensibili, Respectissime Extension) sunt cu adevarat extraordinare!


MAC
MAC - prospetime si stralucire de neegalat!
Inca o data MAC surprinde printr-o colectie de culori si ce ne pun in evidenta chipul.  Va recomandam sa creati un machiaj de seara din nuante glamour deschise (de exemplu, roz sau lila) cu nuante de fard fumurii (o recomandare in acest sens: Mineralize Eye Shadow MAC, care confera privirii un efect stralucitor, de perla). De asemenea, nu uitati sa cumparati si superbul blush de la MAC, face cu adevarat minuni!
Chanel
Chanel - printesa pentru o noapte!
Farduri speciale, in culori placute si glamour, precum si rujurile apetisante sunt la moda in acest an. Pentru seara de Revelion va recomand setul festiv Chanel Les 4 Ombres Shadow (in special nr. 15 - Bird of Paradise). Look-ul final in vedeti in imaginea de mai sus.

Seventeen

Seventeen - pentru femei care vor sa iasa in evidenta!
Cu produsele Seventeen veti radia si veti fi in centrul atentiei in noaptea de Revelion! Dintre noile produse aleg Supreme Lipstick Nr. 185.
Sfat: Pe site-ul companiei, dupa ce va alegeti look-ul pe care vi-l doriti, veti gasi sfaturi profesionale cu privire la modul de utilizare a fiecarui produs cosmetic in parte.

Dior
Dior - nuante metalizate pentru a fi un star in seara de Revelion
Acest look aduce sclipiri de cristal. Fardurile in nuante de argintiu - roz - mov creeaza un look de zana buna intr-o seara lunga, precum este cea de Anul Nou. Un blush fin, elegant, creeaza o imagine speciala pometilor. Si la toate acestea, de ce sa nu adaugam si un lac de unghii in nuante la moda - Dior Vernis Long.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare