duminică, 19 decembrie 2010

Machiaj de seara - Revelion 2011 (POZE)

Anul nou se aproprie si vom incepe sa ne agitam sa aranjam casa, decoratiunile in brad, sa alegem cadourile pentru cei dragi, si nu in ultimul rand - lookul personal. Fara indoiala, machiajul este o parte importanta a imaginii unei femei, mai ales in astfel de ocazii.  Asadar, iata sugestii pentru stilul de machiaj pentru Revelion 2011:
  • Machiajul de ocazie trebuie sa fie rezistent, pentru a rezista daca nu toata noaptea, macar mare parte din ea. De asemenea, machiajul trebuie sa fie in armonie cu imbracamintea si cu stilul personal. Nu uitati si faptul ca un astfel de machiaj trebuie sa fie festiv, radiant si sa sublinieze frumusetea naturala. Recomandam genele artificiale si cristalele stralucitoare. Be a diamond queen! Utilizati combinatii de argintiu metalizat cu tonuri de gri, si nu uitati de dermatograf si de rimel! Mizati pe efectul unui blush piersica si a unui luciu de buze reflectorizant.
Machiaj de seara "Regina de Diamant"

  • Fii o zeita de aur in seara de Revelion! Se poarta bronzul si auriul, iar o astfel de seara speciala este ideala pentru a le folosi.Alegeti un luciu de buze sau un ruj in nuante de cupru, iar pentru pometi alegeti un blush bronzant.
Machiaj de seara "Zeita de Aur"

  • Alege pentru seara de Revelion 2011 un machiaj in stilul anilor '50, care iti va sublinia feminitatea si iti va da un plus de senzualitate. Ochii pusi in evidenta de farduri neutre (precum bej, crem, piersica, perla, maro) si buzele cu un ruj rosu intens vor crea un look perfect.
Machiaj de seara - anii '50

  • Alege un look in stil baroc. Daca pentru acest Revelion iti doresti sa te prezinti cu o frumusete de tip clasic, atunci stilul de machiaj baroc iti va da o nota de romantism speciala.
Machiaj de Revelion - stil clasic

Un comentariu:

Aveti o opinie? Exprimati-o! Aveti o intrebare? Scrieti-mi aici si va raspund numaidecat!

Ce s-a intamplat azi in istorie

Postări populare